Søg
Filters

Kosttilskud

Sorter efter

Diafarm Kanavit Vitamin 100 stk.

H845
Kanavit vitamin og mineraltabletter indeholder alle de væsentlige vitaminer og mineraler til hunde. Dette produkt indeholder også chelaterede sporstoffer.Ideelt dagligt kosttilskud for at forhindre fældning og skæl og fremmer stærke knogler, led og tænder.Giver en sund og skinnende pels.Brugsanvisning: 1 tablet dagligt pr. 5 kg kropsvægt.
75 DKK

Diafarm B-Complex 130 stk.

HP898
Dagligt tilskud af B-vitaminer. Mod fældning samt giver en smuk og blank pels. Brugsanvisning: Voksne hunde: 1 tablet dagligt per 10 kg hund. Hvalpe: 1 tablet dagligt per 5 kg hund.
85 DKK

Diafarm Flydende Calcium til hunde 250 ml.

H20519
Flydende kalcium til hunde har det rigtige forhold mellem calcium og fosfor. Indeholder vitamin D3. Flydende calcium absorberes meget hurtigt og er meget nyttigt for drægtige og diegivende tæver. Produktet er udstyret med en brugervenlig doseringsenhed på toppen af flasken.Brugsanvisning:1 ml dagligt pr. kg kropsvægt
115 DKK

PlaqueOff 60 gr.

275360
PlaqueOff er et 100% naturligt produkt, der består af pulver fra en speciel havalge (Ascophyllum Nodosum Algae D1070). PlaqueOff er effektiv forebyggelse af plak og tandsten, hvilket giver bedre ånde og sundere tænder hos hunde og katte.
285 DKK

Canosan tyggetabl. 60 stk.

141071
Canosan er et naturligt kosttilskud der støtter den normale funktion i ledbrusk, ledkaplser, sener og ledbånd hos hunde og katte. Den styrker og vedligeholder dyrets bevægeapparat og holder dyret friskt og aktivt længst mulig. Canosan smager rigtig godt, og de fleste hunde og katte spiser dem som en godbid. Canosan er baseret på ekstrakt af grønlæbet musling (GLME). Canosan indeholder tre vigtige ingredienser, som giver hunden og katten stærke led: Glukosaminoglykaner (GAG'er) er vigtige byggesten i brusk, sener, ledbånd og ledkapsler og sikrer stabilitet og elasticitet i leddene. Langkædede flerumættede fedtsyrer hjælper organismen med at lindre betændelsestilstande. Komplekse kulhydrater bidrager til at nedsætte mængden af betændelsesfremkaldende elementer i blodkarrene og letter dermed transporten af næringsstoffer til deres bestemmelsessted.
395 DKK

Diafarm Flexon Liquid 250 ml. (Glucosamin)

H24351
Flexon Liquid - Flydende kosttilskud der støtter bevægelsesevnen. Flexon anbefales ved stivhed, ømhed, ved hård fysisk træning eller ved alderdom. Blandes i maden. Dosering: Vægt 0-5kg: 2-3ml Vægt 5-10kg: 3-4ml Vægt 10-20kg: 4-5ml Vægt 20-40kg: 5-6ml Vægt 40-60kg: 6-7ml Dosering kan halveres efter ca. en måned, hvis nødvendig
355 DKK

UNIQ Njord Lakseolie 1 ltr.

UNIQ204
Højkvalitets koldpresset lakseolie med højt indhold af Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer.
264 DKK

Salmopet Lakseolie 300 ml

H10631
Salmopet Lakseolie 300 ml
145 DKK

Thor Antistress Olie 250 ml.

UNIQ225
Hjælp dit kæledyr igennem angst & stress uden brug af kemikalier Beskrivelse: Rigtig mange hunde & katte lider af angst for fyrværkeri, høje brag og hvinende lyde. Hvis dit kæledyr er et af dem, så ved du præcist hvor svært, det kan være for både den og dig. Det er hårdt at se magtesløs til, og derfor står hver ejer overfor det svære valg: Skal kæledyret medicineres og være dybt påvirket af sløvende og angstdæmpende medicin – eller skal den, rystende af skræk, plages af de høje brag, hvinende lyde og voldsomme lynglimt? Det er et valg, som hverken er rimeligt over for dig eller din hund eller kat. Derfor har Uniq Nordic Gold udviklet ThorTake It Easy Oil, så du kan hjælpe dit kæledyr gennem svære perioder, uden at den tager skade. Thor Take It Easy Oil har et højt indhold af økologiske urter som kamille, humle, melisse og baldrian, nøje udvalgt ud fra deres beroligende og gavnlige egenskaber. På den måde kan du hjælpe dit kæledyr igennem angst og stress helt uden brug af kemikalier, medicin og kunstige tilsætningsstoffer. Undersøgelser viser, at syv ud af ti hunde kommer betydeligt lettere gennem nytårsaften med Thor Take It Easy Oil. Olien kan bruges i alle situationer, hvor din hund eller kat let bliver stresset, nervøs og urolig, som f.eks. høje brag fra fyrværkeri og torden, alene hjemme-problemer og frygt for at køre bil. INDHOLD OG DOSERING Indhold: Dansk koldpresset rapsolie, dansk tobis/ brislingeolie, kamille, humle, baldrian og melisse. Analytiske bestanddele: Råfedt 93,50 % Træstof 2,00 % Råaske 0,60 % Råprotein 0,35 % Ford. Energi 29 MJ/kg Vejl. om dosering og holdbarhed: 1 ml. pr kg kropsvægt pr. dag. (dosering skal afpasses hundens eller kattens aktuelle vægt). Tildeles 1-2 dage før perioder med uro og påvirkninger der kan forårsage nervøsitet og indtil der ikke mere er behov for tildeling.
245 DKK

Zoolac Propaste 15 ml.

H901039
Er en bakteriel pasta til regulering af bakteriefloraen i mave og tarmkanalen hos alle dyrearter. Bruges ved akut diarré eller til at forebygge mave- og tarmforstyrrelser, der kan opstå ved f.eks. foderskifte, eller stressende omstændigheder. Leveres i sprøjte, der indstilles til den ønskede mængde. Pastaen placeres på dyrets tunge.
159 DKK

Zoolac Propaste 60 ml.

H901041
Er en bakteriel pasta til regulering af bakteriefloraen i mave og tarmkanalen hos alle dyrearter. Bruges ved akut diarré eller til at forebygge mave- og tarmforstyrrelser, der kan opstå ved f.eks. foderskifte, eller stressende omstændigheder. Leveres i sprøjte, der indstilles til den ønskede mængde. Pastaen placeres på dyrets tunge.
385 DKK

Zylkene 75 mg, 30 stk.

141130
Zylkéne er et fodertilskud til hunde og katte, som indeholder det bioaktive decapeptid alfa-casozepin. Zylkéne gør det lettere for hunde og katte at klare uvante situationer eller stressende perioder.
289 DKK

Zylkene 225 mg, 30 stk.

141131
Zylkéne er et fodertilskud til hunde og katte, som indeholder det bioaktive decapeptid alfa-casozepin. Zylkéne gør det lettere for hunde og katte at klare uvante situationer eller stressende perioder.
475 DKK